Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sonkát vékony csíkokra, a hagymát apróra vágjuk. Margarinon világosra pirítjuk a hagymát, és megfuttatjuk rajta a sonkát. A tésztát enyhén sós, olajos vízben megfőzzük. Öntet: a tojások sárgáját kikeverjük a tejföllel, megsózzuk, keverünk bele egy kevés kakukkfüvet és bazsalikomot, majd óvatosan hozzákeverjük a tojások felvert habját. Egy tűzálló tálba belekeverjük a sonkás hagymát, összekeverjük a leszűrt tésztával, majd ráöntjük a tojásos keveréket. Finoman összekeverjük, majd megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és letakarva kb. 25 percig sütjük. Utána a tetőt levéve, pár percig pirítjuk a tetejét.