Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hússzeleteket sóval és borssal megszórjuk, majd kevés, forró olajon, mindkét oldalát elősütjük. Ezután áttesszük egy tűzálló tálba. A visszamaradt zsiradékhoz öntjük a tejet, beleszórjuk a rafinériát. Jól elkeverjük és felforraljuk, majd félretesszük. A hússzeletekre bazsalikomot szórunk, rákarikázzuk a paradicsomot, a sajtot, és rálocsoljuk a tejes szószt. Alufóliával betakarva, forró sütőbe tesszük, 25 percre (180 fok). Utána fólia nélkül, még 20 percig sütjük. Ezalatt a tésztát kifőzzük, sós vízben. A fokhagymát összezúzva megfuttatjuk az olívaolajon. A kifőtt tésztát beleforgatjuk, és a pestóval jól összekeverjük.