Receptek Főételek Húsos ételek Sertésoldalas whiskymártásban

Hozzávalók

60 dkg sertés oldalas
5 szem retek
1 marék rukkola
1 gerezd fokhagyma
1 csipet
1 csipet őrölt kömény
1 csipet őrölt cayenne bors
2 kanál olívaolaj
1 kávéskanál őrölt chilipaprika
1 marék rukkola
1 darab kígyóuborka
1 dl natúr joghurt
2 kanál majonéz

Elkészítés

1

Az oldalast kivesszük a csomagolásából és a fóliából. Hőálló tálba tesszük és fedővel vagy alufóliával letakarjuk.

2

180°C-ra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Ezután levesszük a fedőt vagy a fóliát, majd még 5 percig sütjük.

3

Közben elkészítjük a salátát és a mártogatóst. Egy salátástálba beletesszük az 1-1 marék rukkolát és galambbegyet, a vékonyra szelt retket és uborkát, a sót, a borsot és egy kevés olívaolajat. Egy másik tálkában összekeverjük a joghurtot és a majonézt. Egy pici Cayenne-borssal és reszelt fokhagymával ízesítjük.

Tesco Magazin / 2020. TAVASZ
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4