Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj cseresznyemártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál kristálycukor
10 dkg vaj
5 kanál étolaj
1 darab citrom
1 dl tejszín
8 szelet sertéskaraj
30 dkg cseresznye befőtt
5 dkg finomliszt

Leírás

A karajszeleteket sózzuk és felmelegített serpenyőbe olajat öntve, megsütjük mindkét felét, pirosra. A cseresznyét vajon átpároljuk és liszttel megszórjuk. Felöntjük és kiforraljuk. Ízesítjük és tejszínnel elkeverjük. Tálaláskor, a hús mellé öntjük a mártást. Rizs, vagy burgonya illik mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4