Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj barackraguval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál vaj
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl citromlé
1 üveg baracklekvár
1 csomag aszalt barack
4 marék ribizli
8 szelet sertéskaraj

Leírás

A hússzeleteket sóval és borssal bedörzsöljük, majd kevés olajon megsütjük őket, szép pirosra. Közben elkészítjük a ragut. A vajon megpároljuk az aszalt barackot és a ribizlit. Citromlével felöntjük és baracklekvárt adunk hozzá. Beforraljuk és a sült hússzeleteket befedjük vele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4