Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst felkockázzuk, és egy tálba tesszük. Rászórjuk a kockára vágott hagymát, sózzuk, borsózzuk és meglocsoljuk olajjal. Átforgatjuk, hogy minden oldalát érje. A serpenyőt bekapcsoljuk, és a húst beledobjuk. Kevergetve addig pirítjuk, míg minden oldala kifehéredik. Hozzáadjuk a szétnyomott fokhagymát, a paradicsomot és a paprikát. Aláöntünk annyi vizet, hogy a serpenyőt körbe fussa, majd fedő alatt puhára pároljuk (közben többször kell kevergetni és a vizet is mindig pótolni). Fűszerezzük még majorannával, és ha van friss bazsalikom, akkor pár levéllel. Mialatt fő a hús, a burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, majd tűzhelyen sós vízben félkeményre főzzük. Amikor a hús puha, hozzáadjuk a félig megfőtt lecsurgatott burgonyát, ekkor még lehet utána sózni és fedő alatt folytatjuk a főzést mindaddig, míg lé van alatta. Végül fedő nélkül folyamatosan kevergetve kissé átsütjük az egészet. Salátával tálalva igen finom!