Receptek Főételek Hal Hortobágyi palacsinta másképp
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só (+1 a palacsintához)
3 darab Tesco Finest friss tojás (palacsintához)
2 dl tej (palacsintához)
5 kanál tejföl
1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
1 darab paprika
2 darab hagyma
1 kanál zsír
5 dkg pirospaprika
1 kk paprikakrém
5 kanál átszitált liszt (+30 dkg a palacsintához)
3 gerezd áttört fokhagyma
1 kg harcsa filé
Leírás
A halat lebőrözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk. A hagymát, az olajon üvegesre pároljuk, rászórjuk a pirospaprikát, majd beledobjuk a felvágott paprikát és paradicsomot. Fokhagymával, köménymaggal, sóval és paprikakrémmel fűszerezzük. Felöntjük 4 dl vízzel és lefedve, 30 percig főzzük. Ezután a halat is hozzáadjuk és pár percig még pároljuk benne. Ezt felöntjük a lisztes, tejfölös, vizes habarással és alaposan összedolgozzuk. Ezután leszűrjük, a halat összetörjük és a palacsintákba töltjük. Tálaláskor leöntjük a mártással, a halas palacsintákat.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4