Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Forró, ecetes, és sós vízbe üssünk bele annyi tojást, a hány személyre főzünk. Vizet 3 decit kell számítani egy személyre, mert ezek a pörköltlevesek nem párolognak el a hosszas főzés miatt, mint a hús leves. Egy kanál zsírban vagy vajban tegyünk egy fakanál lisztet pirulni rántásnak, ha szép piros lesz a rántás, rakjuk hozzá a pirospaprikát és öntsünk bele egy pohár hideg vizet, azután gyorsan öntsük hozzá a megfőtt tojás levet és kevés tört borssal fűszerezzük, apróra vágott zöldpetrezselyem levelet és néhány kanál tejfelt is tegyünk bele. Ezekkel együtt öt percig főzzük fel újra, azután tálalhatjuk.