Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A megtisztított sárgarépát káposztareszelőn lereszeljük, a hagymát, fokhagymát apróra összevágjuk, a répával összekeverjük, forró olajon megforgatjuk. Húslevessel felöntjük, az apróra vágott petrezselyemmel és a szintén apróra vágott zellerzöld felével meghintjük, puhára pároljuk. Lehúzzuk a lángról, előbb egyik kk. liszttel fátyolszerűen meghintjük, elkeverjük, majd a másik kk. liszttel is meghintjük, keverjük (stauboljuk). Felengedjük tejjel, ha kell, utánasózzuk, összeforraljuk. Meghintjük a zellerzöld másik felével, a borsot tekintettel a gyerekekre nem főzzük bele, aki akarja, maga darálja frissen a tányérjába.