Receptek Levesek Sárgaborsó leves

Hozzávalók

1 tk tengeri só
5 kanál étolaj
1 darab húsleveskocka (zöldséglevesnek felfőzve)
30 dkg vegyes zöldség
tk őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
30 dkg sárgaborsó

Leírás

A sárgaborsót, 2-3 órára beáztatjuk. A hagymát finomra vágjuk és a zöldségekkel együtt megpároljuk. Fűszerezzük, majd ha félig megpuhultak a zöldségek, félrehúzzuk az edényt és beleszórjuk a pirospaprikát. Ráöntjük a sárgaborsót és felöntjük zöldségleves alappal. Lángra rakjuk és felforraljuk. Addig főzzük lassú lángon, ameddig teljesen puha nem lesz az összes zöldség.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4