Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tészta hozzávalóit (20 dkg teljes kiőrlésű keksz és 8 dkg vaj, picit megolvasztva) összekeverem, majd egy 26 cm átmérőjű tortaformába nyomkodom a tésztát, és 10 percre beteszem a sütőbe. A sajtkrém összetevőit (3 doboz, 37,5 dkg, natúr tejszínes krémsajt, 17,5 dkg tejföl, 4 tojás, 20 dkg porcukor, vanília rúd kikapargatott belseje, 1 citrom leve) összekeverem, majd kézi habverővel tovább keverem. Ezután a sütőből kivett tésztára öntöm, és lassú tűzön, kb. 150 fokon, 45-50 percig sütöm. Csak ha kihűlt, akkor veszem le róla a tortaformát.