Receptek Főételek Húsos ételek Sajttal és gombával töltött csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab csirkemell
30 dkg zsemlemorzsa
250 g csiperkegomba
150 g trappista sajt
10 dkg finomliszt

Leírás

A gombát vágjuk szeletekre, és kevés olajon pirítsuk meg. Várjuk meg még kihűl. A csirkemellet szeleteljük, és klopfoljuk ki, vékonyra. Rakjuk rá a reszelt sajtot és a gombát. Szorosan csavarjuk fel, és panírozzuk. Bő, forró olajban süssük ki, és burgonyapürével, salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4