Hozzávalók

2 darab tojás
28 dkg finomliszt (+10 dkg a töltelékbe)
5 dl tej
2 dl tejföl
20 dkg trappista sajt
20 dkg margarin (+20 dkg a töltelékbe)

Leírás

A margarinból és a lisztből rántást készítünk, felengedjük a forrásban lévő tejjel, vigyázva, hogy a kapott massza ne legyen túl lágy. Hozzákeverjük a tojások sárgáját a felvert fehérjével együtt. Végül hozzáadjuk a sajtot és közben ízesítjük. Kis, fából készült, megfelelő vastagságú rudakra van szükség, a tészta formára sütéséhez. A tészta csíkokból, egyet-egyet feltekerünk a rudacskákra, megkenjük tojással és megsütjük. Miután kisültek, óvatosan, kiskanállal, esetleg habzsák segítségével, megtöltjük azokat. A megtöltött rolók végeit, reszelt sajtba mártjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4