Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A rizst, leveskockával ízesített vízben megfőzzük. A húst, forró zsiradékban átforgatjuk, megfűszerezzük. A karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük és sós vízben, félpuhára főzzük. Ha megfőtt, kiszedjük a vízből és lecsepegtetjük. Egy kivajazott tepsibe, belerakunk egy sor karfiolt, amire egy réteg rizs, majd erre egy réteg hús kerül. A rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalók tartanak, de úgy, hogy a tetejére karfiol kerüljön. A tojásfehérjét habbá verjük, majd belekeverjük a tejfölt és ráöntjük a karfiol tetejére. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal és forró sütőben, szép pirosra sütjük.