Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A burgonyákat meghámozzuk és fél cm-es szeletekre vágjuk. A hagymát is vékony szeletekre vágjuk. A csirkemellet is vékony szeletekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk. Egy tűzálló tálat alaposan kivajazunk. A hússzeleteket és a burgonyaszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd felváltva az edénybe sorakoztatjuk a hozzávalókat. (burgonya-hagyma-hús) A tejszínbe keverjük a tojássárgáját és a fűszereket. Alaposan összekeverjük, majd a hús és burgonyaszeletekre öntjük. Közepes lángon, 35 percig, lefedve sütjük. Ez idő alatt, a sajtot lereszeljük, majd a hús-burgonya szeletekre szórjuk. 15 perc alatt, rápirítjuk a sajtot.