Hozzávalók

2 dkg étolaj
15 dkg vaj
6 darab friss rozmaring
3 gombóc fokhagyma
1 adag

Elkészítés

1

A rozmaringot apróra vágjuk és összekeverjük a vajjal. Kevés sóval ízesítjük.

2

Az így készült fűszervajat folpackba csavarjuk, és henger alakúra formázzuk. Hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon.

3

A bélszínből 6 szeletet vágunk. Fél órán át szobahőmérsékleten pihentetjük. Közvetlenül sütés előtt megsózzuk, és színes borsot őrölünk rá.

4

Forró olajban mindkét oldalukon kb. 3-3 percig sütjük a steakeket. A fűszervajjal tálaljuk.

Tesco Magazin / 2019. TÉL
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4