Receptek Főételek Hal Roston halfilé zöldfűszeres mártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
20 dkg vaj
1 marék őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet ételízesítő
1 szál póréhagyma
1 marék kapribogyó
80 dkg halfilé
1 kanál pesto
10 dkg finomliszt
1 marék friss rozmaring

Leírás

A halat szeletekre vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Lisztbe mártjuk, és kevés vajon megsütjük mindkét felüket. A hagymát finomra vágjuk, és a maradék vajon megfuttatjuk. Rászórjuk a borsot és kaprit. Összepirítjuk, majd megszórjuk liszttel. Felengedjük alaplével, és kiforraljuk. Tejszínnel dúsítjuk, és tálaláskor a halra öntjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4