Receptek Főételek Húsos ételek Répás csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál extra szűz olívaolaj (+2 kanál a barna tésztához)
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg sárgarépa
60 dkg csirkemell
3 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 csipet friss rozmaring

Leírás

Kevés olajon, fonnyaszd meg az apróra vágott hagymát. Süsd át, pirítsd meg rajta a csíkokra, vagy kockákra vágott csirke/pulykamellet. Szórd meg kis sóval, borssal, bőven rozmaringgal, kakukkfűvel, bazsalikommal. Szórj rá apróra reszelt, friss, zsenge, kockázott sárgarépát. Párold a hússal, majd öntsd nyakon az egészet főzőtejszínnel. Hagyd a szaftot besűrűsödni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4