Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 dl tej
1 kanál finomliszt
1 kg sárgarépa
1 csokor friss petrezselyem
1 csipet ételízesítő

Leírás

A meghámozott répákat kockára vágjuk. Pici olajon megdinszteljük. Sózzuk és ételízesítővel fűszerezzük. Kb. 2 dl vizet öntünk alá és puhára főzzük. A végén belekeverjük a finomra vágott petrezselymet. A tejből és a lisztből habarást készítünk és a forrásban lévő főzelékhez keverjük. Összerottyantjuk és kész is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
120 perc
Előételek
2 3 4