Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Főzzük meg héjában a burgonyát, tisztítsuk meg a répát, a hagymát és a zellert, daraboljuk fel, majd főzzük meg a borsóval együtt.
Hámozzuk meg a burgonyát, vágjuk szeletekre az uborkával együtt és keverjük össze a főtt zöldségekkel.
Adjunk hozzá mustárt, olívaolajat, joghurtot, borsot, sót, a csemegeuborka levét, majd jó keverjük össze.
Itassuk fel a nedvességet a pontyról egy törlőkendővel, bundázzuk a tojással és a zsemlemorzsával.
Fedjünk le egy tepsit sütőpapírral és egy kis olajjal.
Tegyük rá a bundázott halakat, mindegyikre öntsünk egy kis olajat, majd süssük 180 fokon 20-30 percig.