Receptek Főételek Hal Rántott ponty majonézmentes burgonyasalátával

Hozzávalók

4 darab pontyfilé
1 darab citrom
1 adag finomliszt
2 darab tojás
1 adag zsemlemorzsa
1 kanál étolaj
1 csipet
A burgonyasalátához
800 g burgonya
1 fej vöröshagyma
3 darab kígyóuborka
150 g zöldborsó
300 ml natúr joghurt
2 kanál mustár
2 kanál olívaolaj
100 g csemegeuborka
2 csipet

Elkészítés

1

Főzzük meg héjában a burgonyát, tisztítsuk meg a répát, a hagymát és a zellert, daraboljuk fel, majd főzzük meg a borsóval együtt.

2

Hámozzuk meg a burgonyát, vágjuk szeletekre az uborkával együtt és keverjük össze a főtt zöldségekkel.

3

Adjunk hozzá mustárt, olívaolajat, joghurtot, borsot, sót, a csemegeuborka levét, majd jó keverjük össze.

4

Itassuk fel a nedvességet a pontyról egy törlőkendővel, bundázzuk a tojással és a zsemlemorzsával.

5

Fedjünk le egy tepsit sütőpapírral és egy kis olajjal.

6

Tegyük rá a bundázott halakat, mindegyikre öntsünk egy kis olajat, majd süssük 180 fokon 20-30 percig.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4