Receptek Főételek Húsos ételek Rántott csirkecomb parajmártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
2 dl tej
5 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
30 dkg zsemlemorzsa
1 csipet ételízesítő
4 darab csirkecomb filé
10 dkg finomliszt (+2 ek. a parajhoz)
30 dkg fagyasztott spenót

Leírás

A csirkecombokat sózzuk és bepanírozzuk. A vajat felmelegítjük, rárakjuk a parajt és megpároljuk. Fűszerezzük és rányomjuk a fokhagymákat. Megszórjuk liszttel és felengedjük forró tejjel, majd tejszínnel elkeverjük. Kiforraljuk és leturmixoljuk. A csirkecombokat bő, forró olajban megsütjük. Tálaláskor, a csirkecombok mellé tálaljuk a forró parajmártást.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4