Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém hagymásan

Hozzávalók

4 gerezd fokhagyma
½ dl extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
3 kanál majonéz
3 darab padlizsán

Leírás

A padlizsánokat megmosom és 180 °C-os sütőben, tepsiben, egészben, héjastól sütöm, 50 percet. Ha kész, a héját lehúzom és apró kockákra vágom. Botmixerrel összepépesítem és a hozzávalókkal elkeverem. Lehűtöm és tálalható is. Friss paradicsommal, pirítóssal isteni. :-) Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4