Receptek Főételek Húsos ételek Rakott zöldbab sertéscombbal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tejföl
2 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg parmezán
3 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
90 dkg zöldbab
30 dkg sertéscomb

Leírás

A húsból, a paprikából, valamint a hagymából pörköltet készítünk, majd ledaráljuk. Sós vízben puhára főzzük a zöldbabot, egy másik edényben pedig a tésztát. Egy tűzálló tálat kivajazunk, majd rétegenként lerakjuk. Először a főtt tésztát, a következő sorba kerül a hús, erre a zöldbab. Még egyszer megismételjük a műveletet, ezután ráöntjük a tejfölt és rászórjuk a sajtot. Ezután előmelegített sütőben, fél óráig sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4