Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kevés olajon, az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk. Megszórjuk a pirospaprikával és rátesszük a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a kakukkfűvel, elkeverjük benne a sárgarépát és fedő alatt pároljuk. (Ha kevés a leve, apránként pótolható.) Ha kész, 2 ek. tejfölt adunk hozzá és kiforraljuk. Kifőzzük a száraztésztát. sós vízben, majd leszűrjük. Egy sütőtál aljára, kevés olajat öntünk és beletesszük a tészta felét. Ráöntjük a tejfölös pörköltet és rátesszük a tészta másik felét. A tojásokat felverjük és ráöntjük a tésztára, majd a maradék tejfölt is rásimítjuk. Megszórjuk a lereszelt sajttal és sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul a tetején.