Receptek Főételek Húsos ételek Rakott hús gombával

Hozzávalók

3 dl tejföl
10 dkg trappista sajt
80 dkg burgonya (héjában főtt)
1 fej vöröshagyma
20 dkg csiperkegomba
8 szelet sertés tarja (vékony, kiklopfolt tarja)

Leírás

A tarját sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát pirosra sütjük. A hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, majd ízesítjük. Olajjal kikent, tűzálló tálba terítjük a burgonya felét, utána a hússzeleteket. Erre jön a gomba és a tejföllel bekevert, reszelt sajt fele. A maradék burgonyával beterítjük a tálat és a tejfölös sajtot szépen rákenjük. Közepesen meleg sütőben, fél óra alatt, készre sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4