Receptek Főételek Húsos ételek Rakott hús gombával

Hozzávalók

3 dl tejföl
10 dkg trappista sajt
80 dkg burgonya (héjában főtt)
1 fej vöröshagyma
20 dkg csiperkegomba
8 szelet sertés tarja (vékony, kiklopfolt tarja)

Leírás

A tarját sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát pirosra sütjük. A hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, majd ízesítjük. Olajjal kikent, tűzálló tálba terítjük a burgonya felét, utána a hússzeleteket. Erre jön a gomba és a tejföllel bekevert, reszelt sajt fele. A maradék burgonyával beterítjük a tálat és a tejfölös sajtot szépen rákenjük. Közepesen meleg sütőben, fél óra alatt, készre sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása