Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A pulykahúst feldaraboljuk és egy serpenyőben olívaolajjal a tűzre rakjuk és pirítjuk. Adunk hozzá sót, borsot. Majd a szegfűszeget és a hagymát ezeket egy rövid idő után kiszedjük. Öntünk rá egy kevés bort. Szórunk rá petrezselymet. A körtét darabokra vágjuk és a húsra rakjuk. Tehetünk még rá egy kis olívaolajt. Az egészet jól összeforgatjuk. A sajtot feldaraboljuk belerakjuk és ismét jól összekavarjuk az egészet. Végezetül rárakjuk a sonkát. Ha a hús átpirult akkor tányérra rakjuk és tálalhatjuk.