Receptek Főételek Húsos ételek Pulykacomb póréhagymával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
2 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
10 dkg zsír
1 csipet ételízesítő
1 szál póréhagyma
60 dkg pulykacomb

Leírás

A pulykacombot vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk puhára, fedő alatt. Ha a levét elpárologta, akkor öntsük fel vízzel. Ha már majdnem puha, akkor adjuk hozzá a felaprított póréhagymát és a mustárt. 4-5 percig forraljuk, majd habarjuk be, és tejszínnel dúsítsuk. Rizs körettel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4