Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymákat felkarikázzuk, a fokhagymát felaprítjuk. Serpenyőben, az olajon, aranybarnára pirítjuk őket. Közben rászórjuk a fűszereket, sózzuk, borsozzuk. Egy tálban, összekeverjük a lisztet a sütőporral és ha a hagyma kihűlt, hozzákeverjük. A tejet, a tojásokkal kissé felverjük, majd a lisztes keverékkel jól eldolgozzuk. Ezután kivajazzuk a sütőformát és beleadagoljuk a tésztát. A tetejére reszelt sajtot szórunk, de tehetünk rozmaringot, köménymagot, vagy szezámmagot is. Előmelegített sütőben, készre sütjük.