Hozzávalók
2 csomag vaníliás cukor
2 kanál cukor
2 dl tejföl
1 tasak zselatin
1 csomag kakaópor
½ kg tehéntúró
3 dl növényi tejszín
Leírás
A túrót a tejföllel, a cukorral, és a vaníliás cukorral kikeverem (itt azt írja, felfőzöm a zselatint, kihűtöm, és a túróba keverem). Beleforgatom a keményre felvert tejszínhabot. Őzgerinc formába öntve, néhány órára tegyük a fagyasztóba. De csak maximum 3 óra, nehogy megfagyjon. Az őzgerincből kiborítom (alul óvatosan, meleg vizes csap alá tartom, akkor meglazul), egy tálra rakom. Kakaóporral megszórva tálalom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4