Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Tészta Póréhagymás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
1 darab póréhagyma
80 dkg Pangasius filé

Leírás

A halat és a pórét kockára vágjuk. Vajon megfuttatjuk a pórét, majd rárakjuk a halat, és fűszerezzük. Ha kifehéredett a hal, akkor megszórjuk liszttel, és felengedjük csontlével. Kiforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk. Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.10.
Rendelj most
5n 15ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.10.
Rendelj most
5n 15ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
120 perc
Előételek
2 3 4