Receptek Főételek Hal Póréhagymás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csomó újhagyma
1 darab citrom
2 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
1 darab babérlevél
2 darab póréhagyma
4 kanál finomliszt
1 kg tengeri halfilé

Leírás

A halat kockára vágjuk és sózzuk. Vajon megfuttatjuk a karikára vágott póréhagymát és az újhagymát. Rárakjuk a halat és citromlével, fehérborssal ízesítjük. Megszórjuk liszttel és felengedjük tejszínnel. Alaposan kiforraljuk, rizzsel vagy tésztával fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4