Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vizet elkeverjük az élesztővel, majd a liszttel, sóval, cukorral, és olívaolajjal tésztát gyúrunk. Kb. 2 órát hagyjuk kelni, majd 2 pizzát formázunk belőle. A szószhoz kevés olívaolajon megpirítjuk a fokhagymát, hozzáöntjük a paradicsomot, az apróra vágott bazsalikomot és ízlés szerint sózzuk. Néhány perc alatt besűrítjük a mártást, majd elosztjuk a pizzákon. A mozzarellát felkarikázzuk, a tésztára tesszük, néhány bazsalikomlevéllel és paradicsomkarikákkal díszítjük és meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal. A pizzákat forró sütőben 20 perc alatt készre sütjük.