Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Levesek Pisztrángleves

Hozzávalók

4 gerezd fokhagyma (apróra vágott)
1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
2 kanál almaecet (10%-os)
1 darab citrom
1 dl tejszín
4 csokor friss petrezselyem (vagy friss koriander)
30 dkg vegyes zöldség
2 darab pisztráng (egész)
4 kanál finomliszt

Leírás

Egy lábosban, a vajon megpirítjuk a hagymát, majd rajta, a keresztben három-négy darabba vágott halakat. A fejét sem dobjuk el, mert tele van finom ízekkel, még akkor is jót tesz a levesnek, ha az asztalnál senki sem fogja elfogyasztani, elég lesz majd akkor kidobni. Pár perc pirítás után, felöntjük a halakat éppen annyi vízzel, ami ellepi. Ekkor mellétesszük a zöldségeket és a két csokor petrezselymet. Igény szerinti mennyiségű szárított erőspaprikával, ecettel ízesítjük, majd lassan gyöngyöző vízben, 20 perc alatt megfő. Ha megfőtt, habarással sűrítjük és tejszínnel elkeverjük. Tálaláskor, a leves tetejére friss petrezselymet szórunk és frissen facsart citromlével bolondítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 18ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 18ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 18ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4