Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojások sárgáját, 4 dkg cukorral habosra keverjük, míg a fehérjékből és 6 dkg cukorból, kemény habot verünk. Utóbbinál, a cukrot folyamatosan adagoljuk. A kettőt összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet. Egy papírral bélelt tepsibe töltjük és szépen elegyengetjük. Forró sütőben addig sütjük, míg szép világos színe nem lesz. Kisülés után, lisztezett papírra borítjuk. Megkenjük a lekvárral és összetekerjük a papír segítségével. Csak kihűlés után szeleteljük fel! A megmaradt cukrot, porcukorként hintsük a tetejére.