Hozzávalók

6 darab tojás
6 kanál finomliszt
1 csipet sütőpor
1 csipet vaníliás cukor
6 kanál kristálycukor
1 üveg baracklekvár

Leírás

A tojások sárgáját nagyon habosra keverjük (szinte fehéredésig) a cukorral, meg a sütőporral, majd felváltva adagoljuk hozzá a lisztet és a kemény tojáshabot. Vigyázzunk, hogy a hab ne nagyon törjön össze! Alaposan kikent, lisztezett (de csak az alján) tepsiben sütjük. Előmelegített sütőben, közepes melegen, alaposan kikent, lisztezett (de csak az alján) tepsiben sütjük. 20 percig ne nyissuk ki a sütőt. A megsült konyharuhába csavarjuk és kenjük meg lekvárral.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4