Receptek Főételek Húsos ételek Pirosra sült kacsacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
3 kanál étolaj
1 mk őrölt fekete bors
1 tubus mustár
1 csipet szárított kakukkfű
6 darab kacsacomb

Leírás

A kacsacombokat alaposan befűszerezem, és tepsibe rakom. Meglocsolom kevés vízzel és olajjal, majd alufóliával befedem. 160 fokos sütőben sütöm, ameddig meg nem puhul. Ekkor leveszem a fóliát, és 180 fokon, pirosra sütöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4