Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A finomra vágott fokhagymát az olajon megfuttatjuk. A gombák tönkjét kivágjuk, a gombafejeket megtisztítjuk (nem kell hámozni) és a fokhagymához hozzáadva, nagy lángon, elkezdjük kevergetve pirítani. Mérsékeljük a lángot, mikor a gombák felvették az összes olajat. Megvárjuk, míg levet engednek, ekkor újra felerősítjük alatta a tüzet és szép, aranybarnára pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és citromlevet facsarunk rá. Meghintjük az apróra vágott petrezselyemmel, majd összeforgatjuk. Azon melegében tálaljuk.