Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Saláták Pirított gomba

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 darab citrom
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg csiperkegomba
5 gerezd fokhagyma

Leírás

A finomra vágott fokhagymát az olajon megfuttatjuk. A gombák tönkjét kivágjuk, a gombafejeket megtisztítjuk (nem kell hámozni) és a fokhagymához hozzáadva, nagy lángon, elkezdjük kevergetve pirítani. Mérsékeljük a lángot, mikor a gombák felvették az összes olajat. Megvárjuk, míg levet engednek, ekkor újra felerősítjük alatta a tüzet és szép, aranybarnára pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és citromlevet facsarunk rá. Meghintjük az apróra vágott petrezselyemmel, majd összeforgatjuk. Azon melegében tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.13.
Rendelj most
2n 23ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.13.
Rendelj most
2n 23ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4