Receptek Levesek Pikáns sajtkrémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
5 dl tej
20 dkg trappista sajt
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 szál újhagyma
1 dl tejszín
1 marék szárított kakukkfű
1 marék friss petrezselyem

Leírás

Készítsünk egy világos, vajas rántást, amibe beledobáljuk a sajtokat, és felolvasztjuk benne őket. Közben tejet forralunk, és ezzel öntjük fel a leves alapját. Fűszerezzük, és hozzáadjuk a zöldfűszereket. Alaposan kiforraljuk, és leturmixoljuk a levest. Forraljuk ki újra, majd adjuk hozzá a tejszínt. Levesbetétként pedig, vágjunk bele apróra, egy kis zöld hagymát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4