Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A marhafartőt megmossuk és hideg vízben, feltesszük főni. Beletesszük a megtisztított és megmosott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellergumót, karalábét és a vöröshagymát. Megsózzuk, szemes egész borssal fűszerezzük. Takaréklángon puhára főzzük. Amíg a hús megpuhul, elkészítjük a meggymártást: a meggyet megmossuk, kimagozzuk és kevés vízben feltesszük főni. Teszünk bele szegfűszeget, fahéjat, cukrot és egy csipet sót. Amikor a meggy megfőtt, liszttel simára kevert tejföllel behabarjuk és habverő segítségével, simára keverjük. Hozzáöntjük a vörösbort és kiforraljuk. Az időközben megfőtt marhahúst, ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, tányérra tesszük, bevonjuk meggymártással és főtt burgonyát kínálunk mellé.