Parmezános kenyér

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kg finomliszt
4 dl víz
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg parmezán (fele a tésztába)
1 tasak szárított élesztő
3 kanál pesto

Leírás

A hozzávalókat kimérjük és a dagasztógépbe rakjuk, majd bedagasszuk. Lehet kézzel is dagasztani. Ha összeállt a tészta, 30 percig hagyjuk pihenni. A formákat kenjük meg olajjal és szórjuk meg liszttel. A tésztából formázzuk meg a kenyereket és rakjuk a formákba. A tetejüket szórjuk meg sajttal. Kelesszük meleg helyen, 30 percig. Előmelegített sütőben, 170 fokon süssük meg.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
15 perc
Italok
2 3 4