Receptek Főételek Húsos ételek Spagetti húsgolyóval

Hozzávalók

1 csomag spagetti

A húsgolyókhoz

250 g darálthús

1 gerezd fokhagyma

1 fej hagyma

1 kanál reszelt parmezán

1 tk

1 tk bors

1 kanál olívaolaj

A paradicsomszószhoz

400 g paradicsompüré

1 kanál olívaolaj

2 gerezd fokhagyma

1 csipet

1 adag provence-i fűszerkeverék

1 adag bazsalikom

Elkészítés

 alt=
1

Vágjuk apró darabokra a hagymát, keverjük össze a hússal, ízesítsük sóval, borssal.

 alt=
2

Adjuk hozzá a fokhagymát és az olajat.

 alt=
3

Reszeljük rá a sajtot, alaposan keverjük össze.

 alt=
4

Készítsünk a keverékből kis golyócskákat, tegyük egy tepsire és süssük 20 percig 220 fokon.

 alt=
5

A paradicsomszószhoz főzzük össze az összezúzott fokhagymát és a paradicsompürét egy kis olajjal. Adjunk hozzá sót, borsot.

 alt=
6

Főzzük meg a tésztát, öntsük rá a paradicsomszószt és adjuk hozzá a húsgolyókat.

 alt=
7

Tálaljuk bazsalikommal és egy kis parmezán sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4