Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vizet forralunk, belemerítjük a paradicsomokat, pár másodpercre, majd utána lehúzzuk a héjukat, kivágjuk a zöld szárrésüket és összeturmixoljuk a paradicsomhúst. Beletesszük egy nagyobb edénybe (akkorába, melybe később még a padlizsán is belefér), majd lassú tűzre tesszük. Néha megkeverjük. Míg a paradicsom fő, a padlizsánt kockákra vágjuk és barnára sütjük kevés olajban. A paradicsomot megfűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal és zúzott fokhagymával. A sült padlizsánt beletesszük a paradicsomszószba és egyszer összeforraljuk.