Receptek Gyerekmenü Főételek Paradicsomos káposzta 1

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg kristálycukor
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej káposzta
30 dkg sűrített paradicsom konzerv
1 csipet ételízesítő
10 dkg finomliszt

Leírás

A káposztát megtisztítjuk felső leveleitől, metéltre vágjuk, megmossuk. Az apróra vágott hagymát olajon megpirítjuk, rátesszük a káposztát, megsózzuk, lefedjük, és puhára pároljuk. A paradicsomot megmossuk, megfőzzük, áttörjük, majd ráöntjük a félpuhára párolt káposztára. Hozzáadjuk a kimagozott, széttördelt zöldpaprikát (el is maradhat), és puhára főzzük. Olajból és lisztből rántást készítünk, majd berántjuk vele a káposztát. Cukorral, sóval ízesítjük, és felforraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4