Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém mustárral csirkemájjal

Hozzávalók

2 kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 gerezd fokhagyma

1 kk Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 kk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom

1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 kanál szójaszósz

20 dkg margarin

2 darab padlizsán

20 dkg csirkemáj

Leírás

A padlizsánt meghámozzuk, közepét kivájjuk, kisebb darabokra vágjuk és forró olívaolajban, pirosra sütjük. Ezután krémesre turmixoljuk és kihűtjük. A csirkemájat is megsütjük és lepépesítjük. Közben, a puha margarint krémesre keverjük és összekeverjük a már kihűlt padlizsánnal és csirkemájjal. Sóval, borssal, a citrom levével, mustárral és zúzott fokhagymával ízesítjük. 1-2 órára hűtőbe tesszük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4