Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém mustárral csirkemájjal

Hozzávalók

2 kk tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 kk extra szűz olívaolaj
1 kk őrölt fekete bors
1 darab citrom
1 kanál mustár
1 kanál szójaszósz
20 dkg margarin
2 darab padlizsán
20 dkg csirkemáj

Leírás

A padlizsánt meghámozzuk, közepét kivájjuk, kisebb darabokra vágjuk és forró olívaolajban, pirosra sütjük. Ezután krémesre turmixoljuk és kihűtjük. A csirkemájat is megsütjük és lepépesítjük. Közben, a puha margarint krémesre keverjük és összekeverjük a már kihűlt padlizsánnal és csirkemájjal. Sóval, borssal, a citrom levével, mustárral és zúzott fokhagymával ízesítjük. 1-2 órára hűtőbe tesszük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4