Hozzávalók

2 darab tojás
1 csomag sütőpor
30 dkg finomliszt
2 kanál tejföl
2 kg alma
25 dkg porcukor
2 tk őrölt fahéj
12 dkg margarin

Leírás

A lisztet a sütőporral összekeverem, majd belemorzsolom a Rama-t. A tojásokat kikeverem a porcukorral és hozzáadom az eddigiekhez, majd belegyúrom a tejfölt. Lereszelem az almát, hozzáadom a porcukrot és a fahéjat, majd 30 percig állni hagyom. A tésztákat kettészedem és külön-külön, vékonyra kinyújtom. A kivajazott tepsibe beleteszem az egyik tésztát és ráteszem az almatölteléket. Rárakom a másik tésztát, villával megszurkálom és tojással megkenem. Előmelegített sütőben megsütöm (tűzpróbáig).

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4