Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A zselatint a csomagoláson olvasható utasítás szerint, beáztatjuk 2 evőkanál vízbe és 10 percig állni hagyjuk. A narancsot vastagon meghámozzuk, kifilézzük, azaz a húst kivájjuk a hártyák közül. A lecsepegő levet felfogjuk. A zselatinhoz keverjük a narancslevet, a narancslikőrt, majd felforraljuk. Hagyjuk kissé kihűlni. A tojássárgákat a cukorral, habosra keverjük. Beledolgozzuk a zselatint. A tejszínt kemény habbá verjük és a masszába forgatjuk. A krémet négy kehelybe szétosztjuk és 2-3 órára, betesszük a hűtőbe. A narancsfilékkel díszítve tálaljuk.