Hozzávalók

150 milliliter almaecet
150 milliliter víz
2 kanál méz
100 g mustármag

Elkészítés

1

1. Az ecetet átforraljuk a vízzel és forró, de nem forrásban levő állapotban ráöntjük a mustármagra.

2

2. Nagyjából 15 percig hagyjuk ázni.

3

3. Hozzátesszük a maradék oldatot, a mézet és simára mixeljük. Ízlés szerint sózzuk, illetve édesítjük.

4

4. Ha szebb, sárgás színt szeretnénk, tegyünk hozzá egy csipetnyi kurkumát.

5

Ötlet: Az alaphoz ízlés szerint hozzáadhatunk fűszernövényeket egy kevés olajjal. Kitűnő kombináció a tárkonyos és tormás ízesítés.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4